Щоб розмістити оголошення увійдіть в систему!
Всього оголошень: 3241
За сьогодні: 0
Вже продано: 518
На перевірці: 0

Авто новини:

« Повернутися в розділ / « Повернутися назад

Перший огляд Seat Mii electric

Як відомо, мікрохетчбек Seat Mii не перша модель VW Group, яка отримала електричний двигун замість моторів внутрішнього згорання. Але ми вирішили приділити увагу саме іспанському малюку, адже це мабуть один з найбільш дешевих та практичних електромобілів у Європі. Базова вартість моделі Mii electric починається з відмітки у 22 тисячі євро, а у випадку дотацій від конкретної європейської держави ця ціна може зменшитись майже на 3 тисячі євро.

Головним недоліком електромобілів є запас ходу, але це актуально лише для тих водіїв які проїзжають кожен день більше 300 км, або вирушають за межі великих мегаполісів. Хетчбеки А-класу зазвичай використовують лише в межах великих міст де середній пробіг протягом одного дня не перевищує 200 км. В Seat Mii electric встановлено електромотор потужністю 82 к.с., який розвиває 212 Нм крутного моменту. Таких характеристик вистачає для спрінту з 0 до 100 км/год за 12,3 секунди, при цьому максимална швидкість обмежена на рівні 81 км/год. Зарядка блоку акумуляторних батарей до 80% від звичайної мережі займає 4 години. При швидкісній зарядці, час наповнення акумуляторів зменшується до однієї години. Запас ходу без дозарядки коливається в межах 250 км, що досить непогано для міського автомобіля. Ходові якості Мії стали трохи гіршими, адже автомобіль став важити 1235 кг замість базових 929 кг.

В салоні електричної модифікації Seat Mii змін майже не відбулося, про це свідчить наявність всіх опцій та функцій, доступних як для дизельних так і бензиновий версій автомобіля. В інтер҆ єрі іспанця використано твердий пластик, але зовні він виглядає досить непогано. Класичний дизайн салону приправлений високим рівнем збирання та функціоналом. На борту хетчбека є світлодіодні фари, автоматичний кондиціонер, повний електропакет та 5-дюймовий екран мультимедійної системи з DAB-радіо в стандартній комплектації.

В решті деталей наш герой залишився вірний практичності та комфорту. Багажний відсік на 250 літрів невеликий, але вмістить декілька пакетів з маркету. Задні пассажири почуватимуться добре лише при зрості до 150 см, отже дітям буде комфортно. На сьогодні саме Seat Mii electric є одним з найкращих бюджетних електромобілів для міста…

 

 

16.11.2019
« Повернутися в розділ / « Повернутися назад

Коментарі:

Додати коментар
Щоб додавати коментарі увійдіть в систему!
Коментарів немає. Будьте першим!

Перший огляд Seat Mii electric

Політика конфіденційності